Bedrijfsadviseur in het Heuvelland

De unieke kenmerken van ieder persoon schuilen vaak in de details. Het is de combinatie van kennis, ervaring en karakter die ons uniek maakt. Bij een onderneming is dat ook het geval; twee bedrijven die in dezelfde sector werkzaam zijn, zullen toch unieke eigenschappen en kwaliteiten bezitten. Het personeelsbestand is anders ingevuld, er wordt een visie gehanteerd vanuit de directie die door het gehele bedrijf voelbaar is. Toch is er ook een eigenschap waar goedlopende bedrijven zeker niet uniek in zijn, en dat is een goed gevoel voor timing. Het gaat niet alleen om de beslissing, maar het moment dat je deze beslissing neemt. Dat maakt het verschil tussen het erepodium, of zonder medaille weer huiswaarts keren. Theo Beyers is de bedrijfsadviseur in het Heuvelland die je helpt om goud te behalen, door samen met de ondernemer de organisatie in te richten op basis van de unieke kwaliteiten die er in alle lagen aanwezig zijn.

Zorg dat je alle feiten boven tafel hebt voordat je een beslissing neemt. OAMKB bedrijfsadviseur in het Heuvelland Theo Beyers geeft je hier graag meer advies over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Start met een solide basis, samen met de bedrijfsadviseur in het Heuvelland

Een bedrijf wordt altijd gebouwd op de resultaten uit het verleden. Denk niet alleen aan winsten die er behaald zijn, of verliezen die zijn geleden, maar ook langlopende leningen die afbetaald moeten worden of contracten voor onbepaalde tijd met alle verantwoordelijkheden van dien. Je bent overigens niet beperkt tot de resultaten van de eigen onderneming, kijk ook zeker naar buiten en leer van de ervaringen die andere bedrijven hebben opgedaan. Je bent immers geen eiland in de oceaan, het is ook helemaal niet nodig om het wiel opnieuw uit te vinden. Samen met de bedrijfsadviseur in het Heuvelland kijk je naar het verleden, je past dit toe op het heden met als doel meer succes voor morgen en verder. Dan is het prettig om te communiceren met een adviseur die zelf ook weet hoe ondernemen werkt. In nauwe samenwerking komen dit soort onderwerpen ter sprake:

Online werken met offline communicatie; dat is de succesformule van OAMKB. Maak kennis met jouw persoonlijke bedrijfsadviseur in het Heuvelland en plan direct een afspraak in.