Bedrijfssoftware in het Heuvelland

Een ondernemer met ambitie ziet altijd wel iets om te verbeteren, dat gaat doorgaans wel gepaard met investeringen. Denk aan nieuwe bedrijfsmiddelen, training voor werknemers of nieuwe software. Bij investeringen aangaande bedrijfssoftware in het Heuvelland zijn er verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de behoefte en de aard van het bedrijf. Denk aan een tekstverwerker, een spreadsheet, maar ook DTP pakketten, CAD programma’s en andere sector specifieke programmatuur. Webapplicaties en mobiele apps worden steeds belangrijker binnen het bedrijf. Bij het maken van de juiste keuze zal de prijs van minder belang zijn, het gaat erom wat je wilt bereiken met het pakket en welke voordelen dit oplevert. Theo Beyers is de lokale adviseur van OAMKB, een landelijk samenwerkingsverband van financieel professionals die het werken met (online) software combineren met persoonlijk contact. Voor bedrijfssoftware in het Heuvelland kan hij in het gehele traject een rol spelen.

Wat er allemaal mogelijk is met moderne bedrijfssoftware in het Heuvelland kom je te weten in een vrijblijvend adviesgesprek met de lokale OAMKB adviseur. Plan direct een afspraak in.

Software als abonnement

Er was een tijd dat softwarepakketten in grote dozen geleverd werden met daarin een kleine CD en een vuistdikke handleiding. Tegenwoordig betreft het vaak abonnementen bij een leverancier. Dat heeft Software as a Service ofwel SaaS. Dit heeft voordelen en nadelen, waarbij je per toepassing kunt bepalen waar het zwaartepunt ligt. Bij bedrijfssoftware in het Heuvelland zal een licentiemodel vaak meer voordelen bieden, hier zijn enkele pluspunten:

Hoe kies je de beste bedrijfssoftware in het Heuvelland?

De keuze voor het ‘beste’ systeem is niet voor ieder bedrijf hetzelfde. De beste bedrijfssoftware in het Heuvelland is het pakket dat aansluit op de organisatie, nu én in de toekomst. Dat betekent een schaalbare oplossing die voldoet aan de eisen op ieder moment. Jouw lokale OAMKB adviseur is bekend met de toonaangevende administratieve pakketten zoals Yuki, Reeleezee, Exact Online, Twinfield en Ficsus.nl, zo kan voor iedere organisatie de juiste match gemaakt worden. Omdat Theo Beyers niet alleen de software maar ook de organisatie kent wordt er gekozen voor een maatwerk oplossing met groeipotentie. Wanneer datamigratie of personeelstraining van toepassing is, zal hij ook hierin begeleiding en ondersteuning bieden.

Meer weten? Informeer naar de mogelijkheden voor bedrijfssoftware in het Heuvelland bij Theo Beyers van OAMKB.