Financiering in het Heuvelland

Geld is geen doel, het is slechts een middel om een doel te bereiken. Dat kan een mooie auto zijn of een groot huis, ondernemers gebruiken euro’s liever als bouwblokken om het bedrijf te laten groeien. Omdat het privévermogen of de bedrijfsrekening vaak tekort schiet om de ambities waar te maken, zal er geld uit externe bronnen nodig zijn. Dit kan tante Agaath zijn die een spaarvarkentje breekt, of een angel investor die je ‘seed money’ geeft om een mooie oogst mogelijk te maken. Bij financiering in het Heuvelland zijn er waarschijnlijk meer mogelijkheden dan je denkt, Theo Beyers helpt je deze mogelijkheden in kaart te brengen. Voor verschillende soorten investeringen kunnen afwijkende financieringsvormen meer voordeel bieden. Om alle opties naast elkaar te leggen zul je eerst onderzoek moeten plegen. Denk aan het bedrag dat je wilt lenen, de looptijd van de lening en het kosten die het met zich meebrengt. Want geld lenen kost geld...

De eerste investering die je zult maken is tijd, besteed dit goed door een adviesgesprek in te plannen over financiering in het Heuvelland met jouw lokale OAMKB adviseur.

Een goede oogst begint met een zaadje

Een droom kost je niets, om deze droom daadwerkelijk te realiseren zal je geld kosten. Goede spaarders zullen geneigd zijn om met eigen kapitaal aan de slag te gaan, toch is dit niet altijd de slimste optie. Je moet als ondernemer namelijk ook voor jezelf en je gezin zorgen, een bedrijfsleider die onder hoge druk staat kan beslissingen maken die het bedrijf niet ten goede komen. Hier zijn enkele manieren om een financiering in het Heuvelland rond te krijgen:

Financiering in het Heuvelland

Een lening sluit je op één moment af, de consequenties zul je nog lang voelen. Daarom is het van belang om alle opties te bekijken, afwegingen te maken en de financieringsmogelijkheden op de prognose voor de toekomst te leggen. Geld dat je vandaag ruimte biedt, kan na verloop van tijd steeds meer gaan knellen. Ook moet je rekening houden met afschrijving, de winst- verliesrekening en het moment dat investeren het meeste voordeel biedt.

Een geldverstrekker kijkt als eerste naar het eigenbelang, en dat is heel begrijpelijk. Theo Beyers houdt rekening met jouw belang, neem contact op over hoe hij kan faciliteren bij financiering in het Heuvelland.