Online boekhouden in het Heuvelland

De tijd van stapels papier en een telraam om de boekhouding in orde te brengen zijn gelukkig lang verleden tijd. Of heb je nog steeds veel documenten op papier in mappen of oude schoenendozen staan? In de transitie van analoog naar digitaal blijven er vaak oude gewoontes hangen. Omdat het makkelijker lijkt te zijn, omdat overstappen naar een nieuw systeem teveel tijd kost om te leren, of omdat standaard pakketten allemaal nét niet goed passen binnen het bedrijf. Toch is er veel winst te behalen met online boekhouden in het Heuvelland, mits je de transitie op de juiste wijze aanpakt. Theo Beyers, lokaal OAMKB fiscalist weet precies wat de uitdagingen zijn, en welke valkuilen je kunt voorkomen. Zo is het niet realistisch om 100% te vertrouwen op online diensten, je wilt als ondernemer graag een vast contactpersoon in de buurt als aanspreekpunt. Online werken in combinatie met offline ondersteuning, dat werkt gewoon beter.

Modern online boekhouden in het Heuvelland heeft meer impact op de onderneming dan je denkt. Jouw lokale OAMKB adviseur vertelt je hier graag meer over, maak direct een afspraak.

Werken in de cloud met beide benen op de grond

Hoewel leeftijd geen doorslaggevende rol speelt, zijn het vaak wel de jongere ondernemers die volledig papierloos te werk gaan. Ook telefoneren is er niet meer bij, communicatie gaat per mail of app, kleine startups zijn niet meer locatiegebonden en reizen met een laptop de hele wereld over. Heel mooi natuurlijk, maar voor veel bedrijven niet haalbaar of wenselijk. Met online boekhouden in het Heuvelland kun je al een grote slag maken, mits je rekening houdt met de administratie zoals die momenteel gevoerd wordt. Samen met jouw persoonlijke adviseur zul je dit soort mogelijkheden onder de loep nemen:

Online boekhouden in het Heuvelland

Als je overstapt naar een systeem dat niet past bij de organisatie kan digitalisering en cloud-based werken voor meer problemen zorgen dan het voordeel oplevert. Bij OAMKB werken we platform neutraal, en kiezen we samen met de ondernemer een oplossing die nu én in de toekomst het meeste voordeel oplevert. Zo werken we met Exact Online, Twinfield, Ficsus.nl, Reeleezee en Yuki, op maat geconfigureerd voor jouw onderneming en schaalbaar voor de toekomst.

Door online boekhouden in het Heuvelland te combineren met lokale aanwezigheid profiteer je van meer voordeel. Informeer bij Theo Beyers naar de OAMKB oplossingen voor het MKB.