Ons verhaal

Passie voor ondernemerschap

Mijn naam is Theo Beyers, financieel professional van OAMKB Heuvelland. Op deze pagina deel ik graag wat meer informatie over mezelf, en wat mij motiveert.

Ik heb ruim 30 jaar ervaring in het voeren van administraties en hoewel ik een volledige administratieve dienstverlening bied, ligt mijn voornaamste werkervaring op het gebied van jaarcijfers en fiscaal advies. Ik beperk me niet tot een specifieke sector of bedrijfstak, alle ondernemers binnen het MKB zijn van harte welkom bij OAMKB Heuvellandadvies. Als ik diezelfde passie voor het ondernemerschap voel, zal ik er ook vol voor gaan!

Ondernemers maken elkaar sterker

Als gedreven en energieke financieel professional en interim manager, weet ik wat bedrijven nodig hebben om succesvol te zijn. Ik werk graag samen met ondernemers die vooruit willen, en openstaan voor verbeteringen binnen de organisatie. Het geeft me een prettig gevoel wanneer je een gesprekspartner tegenover je hebt die hetzelfde entrepreneurship deelt, ik kan me inleven in de klant vanuit kennis en ervaring. Daarbij is het niet de bedoeling dat je als ondernemer steeds obstakels tegenkomt zoals uurtarieven en kantooruren. Daarom spreken we vooraf een vaste prijs af, zo weet je tenminste waar je aan toe bent. En mail me gerust buiten kantooruren, met dit soort dienstverlening help ik je obstakels weg te nemen.

Het is tijd om te doen waar je goed in bent

Ondernemers moeten doen waar ze goed in zijn, en zich bezighouden met de zaken waar ze vrolijk van worden en energie van krijgen. Voor mij is dat de administratie verzorgen en diep in de cijfers duiken, voor de meeste ondernemers is dat niet het geval. Daarom neem ik je graag deze zorgen uit hand. Ik ben zelf een ondernemer, ik houd ook niet van verrassingen maar heb juist behoefte aan transparantie. Dat geldt ook voor mijn communicatie met klanten; ik hanteer bijvoorbeeld een vaste prijs zodat klanten niet onverwacht met een hoge factuur geconfronteerd worden. Door vele financiële zaken online te regelen houd je als ondernemer zicht op de bedrijfsgegevens, ik zal ook zorgen voor persoonlijke updates zodat je zelf niet steeds met één oog naar de administratie hoeft te kijken. Omdat ik zelf ook een ondernemer ben, kan ik op proactieve wijze meedenken over de bedrijfsstrategie en de doelstellingen die je wilt behalen.

Je administratie inzichtelijk, altijd en overal!

Als lid van OAMKB streef ik naar een betrokken en laagdrempelige aanpak als bedrijfsadviseur. Daarbij speelt online werken een belangrijke rol. Mijn klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week hun administratie inzien, dat biedt zekerheid en laat je als ondernemer daadkrachtig handelen. Daarnaast ben ik eenvoudig te bereiken via Google Hangout of via e-mail. Ook wanneer je op zaterdagavond een vraag hebt die niet kan wachten tot maandagochtend.